PROMO En - Noodle Pack

Calitatea și grija față de clienți en

Pentru a ne inspira clienții să își urmeze pasiunile trebuie să le dăm libertatea să aleagă cele mai bune produse. Grija față de ei începe încă de la modul în care selectăm ingredientele. Toate produsele noastre sunt gătite în fiecare zi, de la zero, fără aditivi artificiali și monoglutamat de sodiu. Calitatea lor este asigurată de cele mai nutritive ingrediente, care oferă aportul zilnic de proteine, minerale și vitamine necesare organismului nostru. Lucrăm cu producători locali în care avem încrederea că pun calitatea și  profesionalismul pe primul plan.

Măsuri de siguranță

Credeam că orice poate fi negociat atunci când ne urmăm pasiunile, mai puțin siguranța. Clienții noștri merită tot ce-i mai bun, încă de dinainte să pășească în restaurantele Noodle Pack. De aceea, întreaga echipă, de la colegi la colaboratori, lucrează după măsuri stricte de siguranță alimentară. Controlăm riguros fiecare ingredient, igienizăm toate suprafețele, echipamentele și ustensilele folosite și ne instruim cu atenție personalul, pentru a ne asigura că nicio măsură de sigurantă și protecție nu rămâne uitată.

Mediu și responsabilitate 

It’s also about the planet! Ne-am luat un angajament față de mediul înconjurător, încă din momentul deschiderii primului restaurant, să întreprindem doar acțiuni prin care ne asigurăm că singura amprentă pe care o vom lăsa este gustul bun al preparatelor Noodle Pack. Prin alegerile conștiente și sănătoase, de la ingrediente și ambalaje, la conceperea unor proceduri sustenabile de reciclare, încercăm să avem grijă de locul în care plănuim să ne îndeplinim visele, planeta noastră!