Termeni şi condiții - Noodle Pack

Termeni şi condiții

Va multumim pentru vizita!

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Noodle Pack isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Noodle Pack nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Noodle Pack poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Noodle Pack garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

Noodle Pack este marca inregistrata a SC Noodle Pack SRL, avand sediul social in Municipiul Cluj-Napoca, stradaStr. Calea Dorobantilor 39-41, ap. 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/3218/2014, cod unic de inregistrare fiscala 33788933.

Intregul continut al Noodle Pack este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris a oricaror elemente apartinand site-ului Noodle Pack se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate expunerile utilizate pentru reprezentarea produselor sunt imagini cu titlu de prezentare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Noodle Pack SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@noodlepack.ro

Confidentialitate

Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca SC Noodle Pack SRL poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor si produselor oferite de SC Noodle Pack SRL.

Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, numarul de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera SC Noodle Pack SRL (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Utilizarea informatiilor personale

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de SC Noodle Pack SRL doar in scopul comercializarii produselor si serviciilor oferite, de exemplu pentru:

  1. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.;
  2. oferte de servicii si produse;
  3. facturare
  4. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.;
  5. realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor SC Noodle Pack SRL si al serviciilor furnizorilor si partenerilor sai;
  6.  inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, credite etc.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot fi diferite fata de poze (culoare, aspect). Echipa Noodle Pack incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Noodle Pack nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Noodle Pack nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul Noodle Pack, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail sugestii@noodlepack.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC Noodle Pack SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil, de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Noodle Pack, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Noodle Pack SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Politica aplicare discounturi

IN RESTAURANTE

  • Reducerile se aplica exclusiv in baza unui document agreat intre Noodle Pack si companii partenere prin acord sau contract.
  • Reducerile se aplica si in cazul campaniilor desfasurate de catre Noodle Pack in locatiile sale, daca clientul face dovada unui document (voucher discount, gift card), pe care sunt specificati termenii si conditiile promotiei.
  • Discountul se aplica doar daca este solicitat inaintea emiterii notei de plata.

LA DELIVERY

  • Reducerile se aplica doar daca sunt solicitate in momentul comenzii, in baza unui cod de discount sau alte promotii, care sunt specificate inainte de fiecare campanie in parte. Codul in baza caruia se face reducerea trebuie comunicat telefonic de catre client sau introdus in platformele prin care se face comanda (website, aplicatie), in sectiunea dedicata codurilor de discount sau in campul de observatii. Nicio o reducere nu se aplica retroactiv sau dupa emiterea bonului fiscal.

Litigii

SC Noodle Pack SRL, proprietara a Noodle Pack va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania, orasul Cluj Napoca.

Dispozitiile finale

Daca una dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.