Despre noi - Noodle Pack

Despre noi

Cine suntem?

Povestea Noodle Pack a început în anul 2015 cu un concept nou în România, dar curând îmbrățișat și iubit de cei mai cool clienți.  

Preparăm Noodle ca şi vedetă exclusivă, într-o manieră internațională, gătit în bucătăria deschisă, pentru o experiență remarcabilă.

Conceptul? Un sistem mix and match prin care îți creezi propriul dish, de la combinațiile preferate de carne sau veggie, la sosurile secrete ce îți reinventează pack-ul cu fiecare alegere diferită. A student’s dream!

Ne diferențiem printr-un sistem de servire personalizat, transparență și produse de calitate, care susțin într-un mod versatil, un stil de viață sănătos. Inovăm constant în ceea ce privește rețetele, astfel încât să acoperim o gamă largă de gusturi culinare.

Peste 30 de locații și 400 de angajați mai târziu, comunitatea noastră a descoperit un loc unde fiecare are libertatea să aleagă după cum îi dictează pofta.

Ne preocupăm zilnic de îmbunătățirea experienței din magazin și a celei din online și fiecare feedback este tratat cu seriozitate. Avem grijă de menținerea calității și gustului, dezvoltând constant noi produse relevante pentru noua generație.

Dorim să dezvoltăm rețeaua Noodle Pack dincolo de granițele României, cu aceeași pasiune pentru lucrurile bine făcute, servind același gust pentru care iubitorii de Noodle revin la NP. 

Join the pack!