Carieră - Noodle Pack

Hai în echipa NP!

Aplica oricând și de oriunde! Află acum ce trebuie să faci pentru a intra în legătură cu noi.Adresa de e-mail: hr@noodlepack.ro Telefon: 0722 382 200

De ce să alegi un job la Noodle Pack?

Fiecare este unic și tocmai de aceea trebuie să aibă libertatea să își urmeze pasiunea și să își descopere potențialul.

La NP nu găsesti doar un job, ci o carieră. Ținem cont de nevoile și aptitudinile tale pentru ca tu să vii cu drag la lucru. Descoperă ce poziție ți se potrivește!

În țară

33

Restaurante

Secretul creșterii brandului Noodle Pack sunt oamenii. Vrem să investim în cei care se implică în brandul nostru!

Peste

15000

Produse vândute/zi

Noodles, Smart Packs, Snacks & so on. All day găsești ceva pe gustul tău.

Peste

400

Angajați

Oferim constant oportunități diverse de dezvoltare celor care caută un loc de muncă stabil.

Lucrător comercial

Job-ul nostru de lucrător comercial este pentru persoanele dornice să facă parte dintr-o echipă dinamică și care pun pasiune în tot ce fac. Dacă ești comunicativ și îți place să lucrezi cu oamenii, haide să faci și tu parte din #pack !

Asistent Manager Restaurant

Îți dorești o provocare și simți că ești pregătit/ă să faci următorul pas în cariera ta? Organizarea, perseverența, abilitățile excelente de comunicare și lucrul în echipă, sunt punctele tale forte? Nu mai sta pe gânduri! Te invităm să faci parte din echipa noastră pe postul de Asistent manager de restaurant!

Manager Restaurant

Suntem în căutarea celui mai dinamic și organizat Manager de Restaurant. Dacă vrei să coordonezi o echipă tânără, să contribui la creșterea unui business fain și să atingem împreună cele mai îndrăznețe obiective, hai în #pack-ul nostru.

Testimoniale

Selly joined our pack, too