When fun meets tasty! Funtastik COMBO - Noodle Pack

When fun meets tasty! Funtastik COMBO

Oprește-te din tot ce faci, pentru că avem de făcut un anunț care depășește limitele posibilului natural, demn de lumea fantasmelor. 🙂

Așa cum te-a obișnuit, Noodle Pack e brandul generației Z, ancorat la realitățile și provocările de zi cu zi ale tinerilor, mereu în trend, mereu pe buzele clienților oferind mix and match-ul perfect, care are la bază cei mai delicioși noodleși.   

De data asta, Noodle Pack schimbă un pic paradigma, întrerupe ordinea recunoscută a lucrurilor și vine spre tine cu o abordare mai puțin obișnuită, plină de mister (și combinații), dar la fel de pofticioasă și irezistibilă. 

Începând cu 1 februarie, rupe barierele cotidianului și intră în aventura NOODLE COMBO!  O lume fantastică, unde realul se împletește cu irealul, iar combinațiile avantajoase sunt la tot pasul.

Funtastyk e combo-ul pe care odată ce l-ai gustat, vrei sa incerci toate combinațiile. Pentru că e fun, tasty, sățios și variat, exact așa cum trebuie să fie un combo adevărat. 

Ce înseamnă Noodle Combo? 

Pregătește-te de combinații pofticioase, pentru că în toate restaurantele NP din țară se lansează Funtastik Noodle Combo

Acesta e format dintr-un  Noodle Pack JR. (230g ) la alegere dintre Noodle Philadelphia JR.  sau Noodle Nuggets JR., sos inclus  + una dintre opțiunile: suc gama Pepsi (300ml. ), snack Spring Rolls (4 buc. ) sau snack Chicken Fries (7 buc.). 

Ai auzit bine! Ai de unde alege când ești pus pe combinații. La un preț corect și atractiv de doar 15.50 lei! 

Acum că ți-am stârnit curiozitatea, nu rămâne decât să vii în locațiile noastre, să  încerci noul NOODLE COMBO, pentru o aventură fun and tasty! 

Rămâi în continuare conectat pe Instagram, Facebook și Tik Tok  pentru momente fabuloase! 

Articole similare