The story of the pack - Noodle Pack

The story of the pack

Cum a ajuns Noodle-ul în România?

La prima vedere, Noodle Pack duce cu gândul la o porție super gustoasă de noodles, nu?  Însă, pe lângă vedeta clară,  mai rămâne un singur lucru, și poate cel mai important – the pack. Nu ne referim doar la pachele propriu-zise, ci la oamenii care ne duc povestea mai departe zi de zi, care se bucură de libertatea de a alege o masă pe cinste alături de gașca de prieteni, familie, colegi – you name it.

Și pentru că e vremea pentru un throwback, haideți să aflăm cine sunt cei care au făcut primii parte din “the pack”.

Amândoi clujeni cu vise mari, Daniel Tisea și Samuel Hanuseac, au făcut dintotdeauna o echipă bună, atât pe plan profesional, cât și personal, fiind prieteni apropiați. Cei doi au avut mereu tangențe cu mediul antreprenorial și nu a durat mult până ca fiecare să consolideze afaceri importante în industria HoReCa. 

Cu toate acestea, Dani și Sami cochetau de mult timp cu ideea de a-și deschide împreună un business tip QSR (Quick Service Restaurant) știind  că skill-urile lor se completează perfect pentru această viziune. Convinși că potențialul și ambiția sunt acolo, celor doi nu le-a mai rămas decât să pună totul în practică și să facă un pas înspre locul în care să-și găsească inspirația de a le oferi clienților ceva unic și pe gustul lor.

Totuși, cum a apărut Noodle Pack?

Ca să răspundem la întrebarea aceasta, trebuie să călătorim în Austria. Printre numeroasele preparate luate în considerare, una a răsărit aproape instantaneu – noodles.

Cei doi au realizat potențialul imens al acestui produs, care la vremea respectivă nu era exploatat la adevărata lui valoare. 

În timp ce ideea prindea contur, devenea tot mai evident care vor fi provocările lansării unui business care are la bază un preparat total necunoscut pentru românii din acea perioadă. 

Cu toate acestea, cei doi au știut că nu pot zice “nu” și datorită ambiției și determinării de care au dat dovadă, în 2015, se lansa primul și singurul concept exclusiv de Noodle la cutie din România.

Unde sunt provocări, sunt mereu și oportunități!

Aripioare, burgeri, pizza, paste – cam acestea erau primele cuvintele în 2015, pe buzele tuturor, dacă întreba cineva: “Ce mâncăm astăzi?”. Practic, nimeni nu s-ar fi gândit la noodles. 

Astfel, prima provocare a fost reprezentată de adaptarea rețetelor de noodles la gusturile europenilor, ceea ce am reușit cu brio, păstrând ingredientele cheie pe care le-am pus în valoare prin combinațiile propuse.

Nu după mult timp, Noodle Pack a dovedit că există și alte preparate gustoase, care pot fi servite ca o masă rapidă și extrem de nutritivă. Mai exact, a dovedit că oamenii au libertatea de alege ceva diferit și diversificat. Everything for the people! 

Câțiva ani mai târziu, provocările nu încetează să apară, însă în acest nou context, înconjurați de iubitori de noodle din toată țara, nimic nu ne mai oprește să transformăm orice aparentă piedică într-o oportunitate de a crește și de a oferi tot mai multor români cel mai bun si inovativ pack cu noodles. 

Then and now

Echipa Noodle Pack se mândrește cu aceeași ambiție și determinare de care au dat dovadă Dani și Sami la începutul acestei aventuri. Astfel, dacă în 2015 aduceam un produs nou pe piață, în 2021 sunt foarte puțini cei care nu au auzit cel puțin o singură dată “Vreau un noodle pack”. 

Acum, 6 ani și 31 de locații mai târziu, nu ne-am oprit din creștere și cu ajutorul lui Dumnezeu nu o vom face.

Ne dorim să ajungem cât mai aproape de toți cei care ne iubesc brandul. 

Ne dorim să dăm startul acelor experiențe pe care fiecare gașcă de prieteni să și le amintească cu gura până la urechi. 

Ne dorim să le oferim celor care ne trec pragul o experiență cu adevărat cool, care-i inspiră să-și iubească pasiunile. 

Pe scurt,  suntem aici să mărim comunitatea iubitorilor de noodles.

Join the pack! Noodle Pack

Articole similare