Tammy x NP sau despre ținute de ținut minte - Noodle Pack

Tammy x NP sau despre ținute de ținut minte

Dacă e să facem o scurtă introspecție a ultimelor luni, vara aceasta a fost una memorabilă, plină de evenimente și experiențe demne de povestit. În cazul nostru, magia s-a petrecut odată cu deschiderea primului Drive Thru din România, ocazie cu care Noodle Pack a lansat o colecție capsulă cu un designer român.  

Cunoscută și apreciată în industria modei pentru creațiile sale vestimentare atipice, Tammy e genul de artist pe care e greu să nu-l remarci, conectat la trendurile actuale, cu o viziune out of the box, pasionată de culori și printuri.  Totodată are preocupări contemporane legate de arta digitală, iar aici vorbim despre metaverse, NFT-uri, XR, AR sau VR.

Outfit-urile create de Tammy, reprezintă fuziunea dintre food și fashion, o combinație dintre gustul bun și bunul gust, o colecție despre care s-a vorbit mult în mediul online, devenind subiect de ‘’story’ pe Insta , care în curând se va transforma într-o poveste reală.  [hint]

‘’Am mixat estetica Generației Z cu vizualuri de tip spirografii, pixel art și elemente game-like. Noodleșii i-am integrat atât la propriu cât și într-o manieră stilizată sau de tip pattern în ținute!

Piesele se încadrează într-o subcategorie derivată din echipamentul dedicat participanților la cursele cu mașini, iar umorul face parte din mood-ul colecției. Poartă aceste ținute într-un mod cât mai atipic, așa cum este această colaborare. ‘’ xoxo, Tammy Lovin

Vibe-ul colecției, transpus în cel mai fashionist mod, este în sinea lui un manifest, o mișcare îndrăzneață care să-ți întărească viziunea că ești propriul șofer în cursa vieții tale și poți să alegi cine vrei să fii și cum să fii.

Acum că ți-am dat context și am trecut în revistă highlight-ului verii, urmează să-ți stârnim curiozitatea cu o super veste. Toamna aceasta NP și Tammy dau moda cu cele mai cool  ‘’ținute de ținut minte’’ care pot fi ale tale. 

Ești pregătit să intrii în cursa premiilor de colecție? Avem pentru tine un concurs care constă în outfit-uri precum pantaloni, bustiere, tricouri și pantaloni, bune de purtat în orice sezon. 

Acum poți să urli Drift când vreau! fără să dai nimănui explicații pentru derapajul tău controlat, just enjoy the moment and your Noodle Pack! 

Pregătim și un nou packaging ediție limitată, dar și o serie de experiențe digitale pentru pasionații care îți trăiesc viața ca într-un raliu. READY? Fasten your seatbeat! 🏎️

Accelerează pe paginile noastre de Facebook și Instagram să fii la curent cu ce urmează! 

Articole similare