Noodle Pack Opening @ Afi Palace Ploiești - Noodle Pack

Noodle Pack Opening @ Afi Palace Ploiești

Another location and counting…

Hellooooo, ploieșteni! Rețeaua de restaurante Noodle Pack se extinde. Am deschis o nouă locație Noodle Pack în Ploiești, situată în incinta centrului comercial AfiPalace, de pe strada Calomfirescu 2!

Restaurantul este realizat în conformitate cu standardele de siguranță Noodle Pack, precum și cu cele impuse de autorități în actualul context socio-sanitar.

Feel good, eat good

Noua generație ne inspiră constant, iar designul noii locații din Ploiești dovedește asta. Ne-am dorit un concept modern urban, un spațiu cool unde poți ieși cu gașca, familia sau la un date și să te simți în largul tău. You know, we serve the food and the mood.

Când venim, nu venim cu mâna goală

Unii spun că avem un concept mix and match super tare. Dar trebuie să te convingi singur. Sau cu gașca.

Combină tipul de Noodle preferat, cu opțiunile de carne sau veggie și unul dintre sosurile noastre bune de tot. Noodle, starul principal, preparat într-o manieră internațională, sosurile autentice in-house, ingredientele proaspete de la furnizori locali și libertatea de a le mixa după cum îți dictează pofta, fac preparatul nostru…altfel. In the best way.

Nu venim cu mana goală, facem cinste cu un pack! În perioada 7-8 martie 2022, ai gratis un Noodle Pack JR. la orice porție de Noodle comandată!

Cine-i Noodle Pack JR.? E pack-ul la 13.50 lei, mai mic, numai bun atunci cand nu ți-e chiar așa de foame.

Focus on the good…

Ești curios să afli dacă venim și în orațul tău? Stay tuned pe Facebook și Instagram.

E importat să ai libertatea de a alege ce vrei tu, iar noi ne asigurăm că îți oferim opțiunile cele mai bune și relevante. Noua generație este mai preocupată de ce consumă, de aceea prioritizăm ingredientele de calitate, alternativele sănătoase- vegane, vegetariene, fară gluten, cu mai puține calorii și investim în experiența pe care aceasta o are în restaurante NP.

Pregătit pentru mai multe oferte și concursuri? Welcome to the pack.

Articole similare