Noodle Pack in the city - Cluj Napoca - Noodle Pack

Noodle Pack in the city – Cluj Napoca

Home is where you find a Noodle Pack

În fiecare dimineață, toate ușile localurilor noastre din întreaga țară se deschid. Rând pe rând, fiecare colț al încăperii se luminează și totul prinde viață. Aceleași culori, forme și arome, însă, cu toate aceste similitudini, totul se simte diferit de la o locație la alta. Asta se întâmplă datorită celor care dau viață acelui spațiu—localnicii. Și exact asta ne-am dorit.

Am observat de-a lungul timpului că fiecare oraș nou în care ne-am lansat, ne-a adoptat și învățat regulile lui. Astfel, fiecare locație în parte a ajuns să respecte ritmul și tabieturile localnicilor și să le susțină stilul de viață, diferit de la un oraș la altul, sau chiar de la un cartier la altul.

Noodle Pack in Cluj-Napoca

Clujul a fost unul dintre orașele care și-au pus cel mai puternic amprenta pe felul în care ne-am dezvoltat. Un fapt clar a fost acela că orașul vibrează în special datorită studenților, iar conceptul nostru a fost dezvoltat în mare parte cu gândul la ei, mereu în mișcare, spontani și întotdeauna cu chef de a-și aduna gașca și sta la povești. Astfel, acum, în apropierea celor mai efervescente străzi, pline de tineret, vei zări cu siguranță logo-ul nostru.

O  altfel de agitație am întâlnit și în apropierea zonelor office, unde am devenit locul în care te întâlnești în pauză cu colegii de muncă. Aici s-a scris o regulă nescrisă și, încă de la primul pas, ritmul se setează în funcție de ce ai nevoie – fie că ai chef să povestești toate întâmplările de la birou, fie că îți dorești să faci o pauză de la agitație și să te bucuri doar de o masă gustoasă.

De la birou, we joined the pack și ne-am alăturat iubitorilor de noodles la cele mai mari festivaluri. După seri, nopți și dimineți în care am dansat și ne-am ascultat artiștii preferați la Untold, poveștile din backstage-ul fiecărei găști de prieteni s-au spus cu mult mai multă energie pe stomacul plin. Ne place această atmosferă și dinamica ei, de aceea participăm la acest eveniment de referință al orașului cu fiecare ocazie.

Dinamica orașului ne-a provocat să ne deschidem 4 locații până acum, astfel încât să fim cât mai aproape de ai noștri iubitori de noodles în cât mai multe etape ale vieții și în cât mai multe momente ale zilei. Iar dacă va fi nevoie de o locație nouă, orașul ne va spune.

Vibing with the people

Dinamic și efervescent, Clujul ne-a învățat că într-adevăr oamenii sfințesc locul, un loc în care fiecare poveste trăită alături de gașca de prieteni dă viață orașului și animă străzile de la prima ora a dimineții, până târziu în noapte.

Acolo, unde oamenii au libertatea de a alege ce le place și de a-și urma pasiunile, ne găsim și noi inspirația să join the pack, în stilul Noodle Pack!

Articole similare