How soon is now? - Noodle Pack

How soon is now?

READY? Fasten your seatbelt! Go & satisfy your hunger! 

Ne apropiem încet de deschiderea primului Drive Thru Noodle Pack din țară, la Cluj-Napoca.  Pe 29 iulie, începând cu orele 18, la locația din parcarea VIVO! se întâmplă un alt eveniment masiv, așa cum te-am obișnuit. 

Și de data aceasta se lasă cu mega distracție, oameni faini și atmosferă pe cinste. Pe cinstea noastră, căci avem pentru tine multe surprize. Nu vrem să dezvăluim prea multe, dar ține-te tare!

Se lasă cu SOS  în cantități industriaaalee! 

Ai ghicit! Faimoșii 5GANG, trupă formată din Selly, Gami, Diana Condurache, Pain și Mădălin, vor zgudui boxele cu hiturile deja consacrate, care i-au poziționat în trending pe Youtube mult timp. Amintim doar câteva pe care le cunoști deja: „DM”, „Story”, „SOS”, „VIP”, sau „Hocus Pocus’’, restul nici nu mai au nevoie de prezentare. 

MC la evenimente și DJ la Virgin Radio, Andrei Niculae ne va trimite într-o călătorie muzicală de neuitat cu cele mai bune piese ale verii. 

Influenceri precum Selly, Irina SSW, Gami și mulți alții se vor întâlni cu fanii pentru o sesiune de autografe și poze instagramabile. 

Nu vor lipsa nici giveaway-urile, realizate de designerul Tammy.Clothing, care a dezvoltat o colecție capsulă cu cele mai cool outfituri urbane, special create pentru NP. Brace yourself, venim să dăm moda! 

See you @ Drive-Thru! 

Put on your dancing shoes, bring the good vibes și ne vedem pe 29 iulie la deschiderea primului Drive Thru din rețeaua NP, în parcarea de la  VIVO! Până atunci nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram căci s-ar putea fii surprins/ă de ce surprize te mai așteaptă.  

Articole similare