Fashion that drives you crazy! TAMMY x NP  - Noodle Pack

Fashion that drives you crazy! TAMMY x NP 

Noodle Pack este genul de brand tânăr ancorat la realitatea de zi cu zi, care a știut mereu că atât creativitatea cât și inovarea sunt cuvinte cheie în domeniul de activitate pe care îl desfășoară.  

De-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate formată din tineri creativi, cu pasiuni și hobby-uri diverse, care își trăiesc viața înconjurați de experiențe cool, fie că vorbim de muzică, film, artă sau modă.

Ready for the most fashionable collaboration?

Odată cu deschiderea primului Drive Thru din rețea, Noodle Pack lansează o colecție capsulă cu un designer român, pe cât de talentat pe atât de apreciat. 

Dintr-un gând răzleț, dar necesar, a apărut ideea acestei colaborări îndrăznețe, care să pună în valoare brandul, văzut prin ochii unui artist, precum Tammy

Colecția celebrează deschiderea drive-thrului într-un mod inedit, funny, cu elemente care să transmită ideea de raliuri, de mișcare, ca atunci când te apucă pofta de mâncare târziu în noapte și nu știi cum să ajungi mai repede să o potolești. 

Astfel că, Tammy Lovin a creat special pentru NP mai multe outfituri în care a mixat estetica Generației Z cu vizualuri de tip spirografii, pixel art și elemente de gaming. Colecția reprezintă fuziunea dintre food și fashion, despre care suntem convinși că va fi pe gustul tuturor.

Item-urile colecției sunt gândite în mare parte ca un echipament dedicat participanților la cursele de Formula 1, toate integrate într-o manieră cool și atipică.

Print-urile care pun în prim plan brandul, sunt evidențiate prin detalii și nuanțe de galben specifice. Când moda întâlnește noodleșii preferați, rezultatul este inevitabil unul care va ieși în evidență, cu fiecare ocazie. 

Te așteptăm la deschiderea NP Drive Thru unde ți-am pregătit un GIVEAWAY, pe care cu siguranță ți-l dorești în garderoba ta. Wink wink! 

What’s next noodle lovers? 

Vara nu se oprește aici, suntem într-o dinamică permanentă. Noodle Pack pregătește noi surprize pentru iubitorii de noodles, noi locații, noi provocări. Dacă vrei să fii la curent cu ce urmează să mai pregătim, stay tuned pe pagina noastră de Facebook și Instagram.

Articole similare