Noodle Pack Opening @America House București - Noodle Pack

Noodle Pack Opening @America House București

Când 31 devine noul nostru număr norocos

#wokeuplikethis, but not really. Când vei păși în noul restaurant Noodle Pack din America House, București, îți dai seama din start că look-ul fresh și urban nu s-a născut peste noapte, ci a fost gândit extrem de minuțios.

Creativitatea la pachet cu gustul delicios

Așa ne-am pus creativitatea la muncă serioasă nu doar în bucătărie, ci și în afara ei. Rezultatul îl vei găsi în noua noastră locație. Designul si ambientul noului restaurant, se inspiră chiar din mișcarea continuă a capitalei, minus claxoane și aglomerație. Yes, please. 😊 Conceptul urban-contemporan, te invită indiferent de oră, la o masă în oraș alături de colegi, gașca de prieteni sau familie, cum îți place ție. Ca de obicei, we serve the food and the mood.

Ai libertatea să alegi doar ce îți place la ofertele speciale de deschidere

Vedeta exclusivă, noodle-ul, preparat într-o manieră internațională, nu e deloc basic. Sosurile homemade, ingredientele proaspete de la furnizori locali și, desigur, libertatea de a le combina după cum îți dictează creativitatea fac preparatul nostru special. Da, ca tine.

Ok, dar ce este nou? Ofertele din prima săptămână de deschidere! Noii clienți primesc un set de vouchere cu oferte limitate, prețuri speciale la cele mai apreciate produse, snack-uri sau răcoritoare gratuite. Yum!

Good news

Credem că fiecare ușa deschisă va mai deschide una. Restaurantul Noodle Pack America House este doar primul dintr-o serie de noi deschideri și inaugurări la nivel național și internațional. Cu fiecare nouă locație, ne dorim să ajungem cât mai aproape de toți cei care iubesc brandul Noodle Pack și care vor să aibă libertatea de a alege ce le place, fară compromisuri. Tocmai de asta avem în pland deschiderea primului Drive Thru. Chiar în 2022.

„Contextul pandemic pe care-l traversăm este unul dificil pentru noi, așa cum este pentru orice companie din HoReCa. În ceea ce ne privește, am ales să folosim această perioadă complicată pentru consolidare organizațională și strategică.

Restaurantul NP America House este primul dintr-o serie de noi deschideri și inaugurări la nivel național și internațional, conform planului strategic de dezvoltare.”

Acesta este și mesajul pe care Daniel Tisea si Samuel Hanuseac, fondatorii Noodle Pack, l-au transmis cu zambetul pe buze în dimineața deschiderii.

Ne vedem la America House, la mic-dejun, prânz și/sau cină. 😊  

Join the pack! Noodle Pack.

Articole similare