When music meets food for soul - Noodle Pack

When music meets food for soul

Se apropie cel mai mare festival de christian pop-rock din Estul Europei, prilej cu care bucuroși vă anunțăm că suntem parteneri și sponsori principali ai evenimentului. Heartbeats Festival se va desfășura în perioada 15-16 iulie, în inima Transilvaniei, pe stadionul Cluj Arena. Fiind la prima ediție, evenimentul își propune să adune o comunitate puternică și activă de creștini și non-creștini, ca răspuns la nevoile oamenilor care împărtășeșc aceleași idei, curiozități și concepte despre viață.

Feed your apetite for music with the best noodles 

Timp de două zile, muzica bună live vine la pachet cu noodleșii savuroși în combinații de carne sau veggie și sosuri preparate in house, cu care te-am obișnuit deja. Vom fi prezenți în afara stadionului într-o zonă verde special amenajată cu bean bag-uri moi și colorate, unde te poți relaxa în voie cu prietenii, Va exista și un photo booth, unde să te fotografiezi cu gașca, spre deliciul rețelelor de socializare. 

Tot în aceeași perimetru va exista și un food truck marca NP,  unde participanții pot servi preparatele preferate și deserturile delicioase de sezon. 

Peste 10 trupe străine din America, Australia, Ucraina și din țară vor încânta auzul festivalierilor cu muzică alternativă, a cărui mesaj va fi îndeosebi unul creștin și social. 

Speakerul legendar John C. Maxwell, autorul best-selling a mai mult de 74 de cărți despre leadership, cu peste 22 de milioane de copii vândute, va vorbi tinerilor și tuturor celor prezenți despre schimbare, coaching și leadership. 

Live the festival experience with NP

Vrei să iei parte la cel mai mare festival creștin de pop-rock din Estul Europei? Good then, căci Noodle Pack s-a gândit la tine. La 2 porții de NP cumpărate în oricare din restaurantele noastre din Cluj, te răsplătim cu un bilet gratis, la cerere. Da, ai auzit bine. Pregătește-te pentru o experiență nouă și unică, alături de cele mai mari trupe de renume din sfera pop-rock-ului creșțin și speakeri recunoscuți la nivel internațional. 

Se anunță o vară plină de distracție, so bring your friends and be part of this awesome festival with NP!

Rămâi conectat pe paginile noastre de Facebook și Instagram, să vezi ce suprize îți mai pregătim. Join the pack! Noodle Pack. 

Articole similare