Grand Opening Noodle Pack Romană

Cât de GRAND a fost opening-ul din Piața Romană ?

După luni de pregătiri și muncă intensă, în însorita zi de 7 iunie ne-am adunat cu mic cu mare la lansarea noului restaurant NP din Piața Romană. 

Începând cu orele 15, Bulevardul Magheru nr. 26 a fost locul de întâlnire al sutelor de tineri, influenceri și artiști care au venim să ne (în)cânte cum au știut ei mai bine. 

Invitați speciali, muzică, concursuri, voie bună și mulți noodleși

Selly, Mira, Bibi, Maria Zvîncă și Luca Hic au fost doar câtiva dintre invitații speciali prezenți la inaugurarea noul restaurant NP, cei care au întreținut atmosfera cu vibe-ul lor (ne)bun. Tinerii nu s-au înghesuit doar la mâncare și abia au așteptat să-și facă poze cu influencerii lor preferați lor și nu numai. 

Pentru că printre persoanele publice nu au lipsit Raluca Bădulescu, Andreea Bănică, Betty Blue, Marcel Pavel, Emil și Cucu de la Noaptea Târziu, Anisia Gafton, Elena de la Mandinga, Sensy, Roxana Nemeș, Kamara sau Emily Burghelea. Practic numai #lumebună.

Cireașa de pe tort a fost Roata Norocului găzduită de Selly, unde participanții s-au înscris într-o tombolă și au putut câștiga premii în valoare de peste 3000 de euro. De la boxe portabile JBL, la căști Beats by Dr.Dre, smartwatch-uri Garmin, la camere video GoPro, baterii externe și gift carduri de consumație în rețeaua de restaurante NP. 

Eventul care a dat startul verii, într-un concept urban and fresh food.  

Noodle Pack și-a creat deja o imagine recunoscută la nivel național, urmând a se extinde internațional, datorită preparatelor gustoase pe bază de noodles, în diverse combinații de carne/veggie și sosuri făcute in house. 

Cel mai fresh eveniment al verii a marcat o nouă etapă din viața brandului, care la ora actuală are peste 30 de locații. Rețelele de socializare. precum FB și IG au bubuit la capitolul stories și tag-uri, feed-ul fiind bombardat de #lumebună și #noodlepack. 

Ca să nu ne mai lungim cu povestea, mai jos îți lasăm un aftermovie, ca să vezi cum ne-am distrat la lansare și ce ai ratat dacă erai  în București și nu ai trecut  pe la noi. 😜


Dar nu e timp pierdut, râmâi în continuare cu Noodle Pack pe Facebook și Instagram și fii pe fază pentru că urmează multe surprize și pack-uri mega gustoase. Trust us, we are noodle lovers!

Articole similare