Cum am întâlnit cea mai bună carne de pui? - Noodle Pack

Cum am întâlnit cea mai bună carne de pui?

Crispy picant sau nepicant, Șnițel, Buffalo Chicken, Nuggets, Orange Chicken sau Pui la Grill – lista e lungă, guys. Vedetele noastre fac echipă cu noodles-ul pentru a aduce packs of happiness în gașca de prieteni sau pe masa familiei. Însă care este povestea din spatele lor? În momentul în care cumpărăm un produs alimentar, ne uităm atenți la ingrediente, dar de câte ori ne întrebăm care este proveniența acestora?

Așa că ne-am gândit să îți povestim cum am întâlnit cea mai bună carne de pui, de ce am ales-o și de ce Noodle Pack nu ar fi la fel fără ea. Pregătiți să aflați ce este în spatele meniului? #grabspopcorn

Bineînteles, aventura începe cu găsirea celui mai bun producător. Pe lista noastră am avut 4 obiective principale: calitate, prospețime, siguranță alimentară și mai ales pasiune. Iar pentru că nimic nu e mai bun decât ceea ce provine de acasă, am decis să pornim la drum cu un producător local, Agricola. 

În 2014, planul nostru de a aduce pe masa românilor preparate inspirate din toate colțurile lumii, folosind preparate locale a prins contur. Fiind unul dintre cei mai importanți jucători din agribusiness-ul românesc, Agricola a înțeles nevoile consumatorilor moderni, dinamici, pentru care libertatea de a alege ceva sănătos este pe primul plan. În plus, toate cele necesare, de la nutrețuri, la puiul de o zi și până la verificarea riguroasă a păsărilor de către medicii veterinari, se produc chiar în gospodăria lor. 

Curajul celor de la Agricola de a inova și pasiunea pentru lucrul bine făcut, ne-a dat încrederea că putem porni la drum cu un partener de nădejde, pentru care “transparență” nu este un simplu cuvânt imprimat pe etichetele produselor. 

Rezultatul?

Din 2014 și până în prezent, clienții Noodle Pack s-au bucurat de peste 4 000 000 de preparate pe bază de pui. Mai mult, Agricola și-a dezvoltat o linie de produse de carne în baza colaborării cu noi, pentru a ne asigura că, indiferent de produsul ales, iubitorii de noodles știu că fac cea mai bună alegere. Acesta însă este doar începutul. Plănuim ca, pe viitor, să dezvoltăm volume și mai mari împreună cu Agricola și să ne extindem împreună în toată Europa. 

Deci, ce e în spatele meniului? 

Întotdeauna, orice preparat care ajunge pe masa ta este rezultatul unei munci în care sunt implicați zeci de oameni și în care pasiunea lucrului bine făcut asigură calitatea. Pe lângă ingrediente, indiferent de preparat, noi ne dorim ca fiecare iubitor de noodles să știe exact ce are în farfurie.

Don’t forget: get informed, try, enjoy and pursue whatever makes you happy!

Articole similare