Bucharest, are you ready? New location on June 7th.  - Noodle Pack

Bucharest, are you ready? New location on June 7th. 

Hey guys!  Începem vară în forță, cu poftă de noodleșii preferați  și chef de distracție.

Cu această ocazie, vrem să te anunțăm că pe 7 iunie începând cu orele 15, în Piața Romană o nouă stea își va face apariția. 

Un concept fresh și modern pregătit să-ți ofere the famous noodles in Romania 

Venim la tine nu oricum, ci cu un concept modern, urban și un loc în care vei dori să-ți petreci timpul cu gașca, cu colegii de muncă, de apartament, în cuplu, sau cu cei mai apropiați prieteni.

 Oricum dorești, pentru că Noodle Pack e despre oameni frumoși, care caută să mănânce bine.

Always in a good mood for the best food 

Save the date pentru că pe 7 iunie îți aducem cea mai mare varietate de noodles din România. 

Only good vibes and cool people! And the most important thing, good food.

Vei călători alături de noi într-o experiență culinară irezistibilă, ce îți va desfăta papilele gustative, pentru că venim cu rețete proprii inspirate din diferite colțuri ale lumii. Totul într-o locație modernă, curată și prietenoasă, în cea mai cosmopolită zonă a capitalei.

Grand Opening with your favourite celebrities 

Are you ready? Cireașa de pe tort vine abia acum. Pe lângă concursuri și premii constând în gadget-uri și gift carduri, promoții care mai de care mai tentante, ți-am pregătit ceva blanao. 

Vei avea ocazia să-l cunoști Selly,  cel mai mare vlogger al României, care va fi prezent la deschidere. Vino pregătit/ă să-l asaltezi cu întrebări, să-l vezi cum învârte Roata Norocului pentru tine și să afli de ce noua generație are ceva de zis.  

Prezentă pe Youtube, la TV și la toate radio-urile mainstream, cea mai fresh artistă a momentului, Mira va susține un concert live de toată frumusețea. Crede-ne pe cuvânt, n-ai cum să-l ratezi!

Și ca mix & match-ul să fie complet i-am invitat pe influencerii noștri preferați, pe care vei avea ocazia să-i cunoști în carne și oase. Special guests vor fi  Bibi, Luca Hic și Maria Zvîncă, așa că e obvious că se lasă cu distracție și multe poze pe Insta. 

Be there and Join the Pack!  Get your coolness and NOODLE it!

Articole similare