A day to remember @ Iulius Mall Cluj - Noodle Pack

A day to remember @ Iulius Mall Cluj

Weekendul acesta la Noodle Pack ne-am îmbrăcat în haine de sărbătoare pentru redeschiderea din Iulius Mall Cluj. Încă de la primele orele ale deschiderii, ne-am pregătit cu sute de surprize: șepci personalizate ,  vouchere oferta 1+1 gratis, doze Redbull din partea casei și multe surprize, în întâmpinarea prietenilor care au venit să vadă ‘’our fresh look’’. 

Și când zicem fresh, chiar așa e. Cu toate că locația există din 2016, odată cu modernizarea recentă prin care am trecut, noul spațiu e de nerecunoscut.

Ne-am extins suprafața, am pus la dispoziția clienților 3 kioskuri digitale de comandă care să faciliteze timpul de așteptare la casă. În continuare avem multe de oferit, motiv pentru care ne mândrim că am devenit BIGGER, BETTER, COOLER

Meet & greet with Selly 

Ziua de vineri a fost marcată de prezența lui Selly, care a venit la Cluj să se întâlnească cu sutele fani prezenți cu câteva ore înainte ca acesta să își facă apariția.

Vloggerul a fost gazda evenimentului, el a fost cel care învârtit Roata Norocului în aplauzele publicului și pe ritmurile muzicii dj-ului care a întreținut atmosfera.

Premiile oferite pe loc fac parte din sfera celor mai cool gadgeturi ale momentului: de la boxe JBL, kituri de vlogging, căști, mini proiectoare, camere foto instant sau lampe circulare profesionale. 

După concurs Selly a rămas la o sesiune de poze și autografe, alături de alți influenceri îndrăgiți, spre bucuria tinerilor care au avut cu ce să-și umple feed-ul de pe rețelele de socializare.   

Încă o reușită pe care am avut plăcerea să o celebrăm alături de voi, prieteni ai Noodle Pack. 

Urmăriți-ne în continuare pe Facebook și Instagram pentru că vă așteaptă multe surprize. Aaaa….am uitat ceva. Oare v-am zis că avem și Tik Tok? Nici nu vă zicem, intrați și vă convingeți singuri aici

Articole similare